До олтара ще се разходи Силвия Кацарова през новата 2022 г., но

...
До олтара ще се разходи Силвия Кацарова през новата 2022 г., но
Коментари Харесай

Да не избяга женихът! Силвия Кацарова юрка щерка си за сватба с чеха

До олтара ще се разходи  Силвия Кацарова  през новата 2022 година, само че не в ролята на булка. Тя ще даде ръката на своята единствена дъщеря Теди, която е бясно влюбена в чужденец. 43-годишната певица напълно неотдавна показа публично новата си тръпка на своята майка. Щерката на елзетката е съществено обвързана със снажен чех, с който кроят проекти за общо бъдеще, написа вестник Ретро.

Двамата се срещнали през миналото лято на морето, където Ян се забавлявал с компания другари в нощен клуб, в който Теди имала изява. Според двамата било любов от пръв поглед и мъчно се разделили, когато се наложило той да се прибере в Чехия след края на ваканцията си. Още първоначално обаче щерката на Силвия Кацарова декларирала, че няма да го последва в чужбина и в случай че той желае да продължат да бъдат дружно, ще би трябвало да се реалокира при нея в София. Ян не се дърпал на концепцията и още при започване на 2022 година щял да предприеме стъпки по преместването си тук.
 Теди с обичания си Ян
Теди има горчив опит с брака и живота оттатък рамките на България. Още на 22-годишна възраст тя се омъжи за богат скандинавец и отпътува да живее при него във Финландия. Семейната идилия обаче бързо завършила и цветята и розите се изпарили, а на тяхно място се намърдали кавги, обвинявания и тормоз от страна на Макс към Теди. Потомствената певица се разведе с него след 8 години, прекарани в меланхолия, а след раздялата показа, че е била жертва на непрестанно психическо безчинство. Финландецът я обиждал, подлагал на критика, налагал ѝ забрани и се месел даже във външния ѝ тип. След връщането си у нас дъщерята на Силвия Кацарова  имаше връзка и с гръцки бизнесмен, която обаче завърши с крушение. И третата ѝ огромна обич се оказва от чужбина, но Теди твърди, че си е взела поуките, а и актуалният ѝ сътрудник бил извънредно предан, грижлив и ненагледен.

Елзетката месеци наред не знаела, че има кандидат-зет. От боязън от уроки Теди го криела даже от фамилията си. Щом го срещнала с всички близки, майка ѝ плакала от наслада. 67-годишната певица от дълго време мечтае да бъде баба и за известно време се бе примирала, че надали скоро ще дундурка внучета. Дъщеря ѝ обаче я уверила, че с Ян обсъждали общи наследници и щели да работят по въпроса, без да отсрочват.

Самата Силвия също има два брака. С някогашния си мъж – композитора Милчо Кацаров, се разведоха през 2010 година след дълготраен брак поради тръпката на певицата към по-младия от нея предприемач Любомир Димитров. С него тя подписа брак още през 2011 година на обилна женитба за хиляди левове и са щастливи дружно и след 10 години взаимен живот.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР